Meniu pricipal

Emisiunea Insula Iubirii, difuzata de Antena1, este una dintre cele mai vizionate emisiuni de tip reality-show din Romania. Drame, despartiri si relatii amoroase interzise sunt doar cateva dintre ingredientele care ii tin pe romani cu ochii lipiti de televizor. Astazi venim cu dezvaluiri in premiera. Trebuie sa vezi ce cuplu de pe insula a facut nunta in weekend.

Vorbim despre Liviu si Bianca, desi nu ar fi crezut nimeni ca se vor casatori, acestia au facut nunta duminica trecuta. Evenimentul a avut loc in Timisoara, oras din care provin cei doi, iar alaturi nu le-au stat doar prietenii si familia, ci si colegii de suferinta de pe Insula Iubirii. Iata fotografiile. Pentru video CLIC AICI 

Se pare ca de la marele eveniment a lipsit Diana, faimoasa iubita a lui Ben, oare sa fi calcat pe bec, sau Ben a picat testul? 

Mai mult de atat, sambata, inainte de nunta, Liviu, Bianca, Auras, Alexandra si Ben au luat la pas unul dintre centrele comerciale din oras, sub privirile atente ale curiosilor. Din cand in cand acestia s-au oprit la o sesiune de poze cu fanii. 

Viptim- We style your life!

Sursa foto coperta: Clicksub

Sursa foto articol: Facebook

Bogdan R.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea