Meniu pricipal

Traim intr-o societate in care oamenii se ghideaza dupa niste valori, dupa niste principii. Se spune ca in viata trebuie sa realizezi cateva lucruri pe care sa le lasi in urma ta. Multi dintre oameni afirma ca aceste principii si realizari sa fie urmatoarele: Sa iti intemeiezi o familie, sa iti construiesti o locuinta si sa ai cel putin un copil.

Astazi ne vom opri asupra unui singur lucru. Sa iti construiesti o locuinta! Cu totii stim ce implica asta, multe sacrificii, proiecte, aprobari, gasirea unui teren si lista poate continua. Dar ce ai spune daca cineva ti-ar oferi aceste lucruri fara sa mai ai tu batai de cap. Iti prezentam povestea SunResidence, cel mai nou cartier de vile duplex din Nordul Timisoarei.

Acest proiect s-a nascut din dorinta de a oferi ceva de calitate comunitatii. In sfarsit vei avea un loc caruia sa ii spui acasa. Construite cu materiale de cea mai buna calitate, duplexurile ofera confortul necesar de care ai atat de multa nevoie. Cu patru sau mai multe camere si o suprafata utila de 124 metri patrati, casele sunt amplasate intr-o zona linistita din Dumbravita, cu acces facil la Centura Timisoarei si A1.

Daca inca citesti acest articol inseamna ca ti-am captat atentia, ceea ce ne bucura si in continuare iti vom oferi toate detaliile tehnice de care ai nevoie:

Amprenta la sol 84 metri patrati

Acoperis din tigla

Terasa 18 metri patrati

Garaj

Pereti exteriori 40 centimetri

Pereti interiori 25 de centimetri

Geamuri de servici

Camera tehnica

Parter plus etaj Parter- living + bucatarie + toaleta de servici + camera tehnica

Etaj- trei camere + baie

Daca te intrebi care este pretul, nu ne ascundem si iti oferim aceasta informatie 120.000 euro

Ce mai astepti? Suna si hai acasa!

Numar telefon: 0740 212 262

Pentru mai multe detalii te asteapta si pagina lor de Facebook 

Viptim- We style your life!

Sursa Foto Articol: Google Image

Bogdan R. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea