Meniu pricipal

Atentie, poveste amuzanta relatata de Dan Negru! Il cunoastem si stim cat este de amuzant, Dan Negru a povestit pe pagina lui de Facebook cum o pereche de țâțe rusesti a intrecut doi dintre cei mai bine cotati tenismeni la nivel mondial. Suntem siguri ca povestea iti smulge macar un zambet. Iata intreaga intamplare mai jos.

Dan Negru a reusit sa starneasca, din nou, hohote de ras, asa cum face de obicei. Mai exact, vedeta tv a postat pe pagina proprie de socializare un screen shot cu trei conturi de Instagram, cel al lui Rafael Nadal, al lui Novak Dkokovic si al unei domnisoare pe nume Anastasia Kvitko, un superb model rus. Nimic special pana aici, insa, de acum incepe adevarata poveste amuzanta.

Cei doi jucatori de tenis au fiecare pe conturile de instagram 2,9 milioare, respectiv 3,2 milioane de urmaritori, iar tanarul model cat ambii la un loc, si anume 6,1 milioane de urmaritori.

Dan Negru, amuzat de situatie, completeaza pe Facebook urmatoarele: Misto si Instagram! Cool: 2,9 + 3,2 = 6,1. Adica, Nadal + Djokovic aduna impreuna pe Instagram cat tzatzele unei rusoaice sexi! O tzatza de-a rusoaicei face cat toti fanii lui Rafa si cealalta cat toti fanii lui Nole... Iata si imaginea postata de realizatorul tv. 

Voi ce parere Aveti, are dreptate Dan Negru?

Viptim- We style your life!

Sursa Foto Coperta: BuzzFeed Sursa

Articol: Facebook Dan Negru

Bogdan R. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea