Meniu pricipal

 

Ceea ce urmeaza sa citesti este cu adevarat surprinzator. Iata cea mai inedita idee de cadou.

Cu siguranta ai ramas in pana de idei de foarte multe ori, atunci cand a venit vorba de a cauta un cadou pentru o persoana draga tie. De aceea echipa Viptim vine cu o sugestie de cadou mai mult decat frumoasa. Registrul Astronomic va propune achizitia unei stele pentru o persoana draga voua si vine cu doua oferte in acest sens. Spre surprinderea multora pretul este mai mult decat accesibil.

Din Romania sunt vizibile 52 de constelaii care au miliarde de stele, insa, doar cateva dintre ele sunt denumite dupa mitologia araba sau greaca. Iata care sunt pachetele stelare: Primul Pachet Stelar costa 195 de lei si contine - Cartonul de baza cu geometrie clara si grafica in relief, certificatul de inregistrare, harta stelara, scrisoarea de felicitare, negativ fotografic al stelei si trei documente cu informatii generale astronomice. Al doilea pachet costa 250 de lei si are in plus un CD cu un planetariu virtual care arata cerul asa cum il vedem cu ochuil liber sau prin telescop si o plasa de cadou.

Viptim- We style your life!

Sursa foto: Google image

Bogdan R. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea