Meniu pricipal

Daca ieri va prezentam poveste urata a spitalelor din Romania, astazi a venit momentul sa va prezentam o alta si mai urata. Este vorbva despre un caz socant petrecut, de aceasta data, intr-un spital privat. Iata ce a patit o fetita de doar 10 luni.

Se pare ca nu doar medicina de stat are de suferit din cauza neprofesionalismului unora ci si medicina privata. O fetita de doar 10 luni a avut nevoie de niste analize, nimic complicat pana aici. Se pare ca parintii au ales o clinica privata in detrimentul celor de stat. Desi se asteptau sa primeasca servicii de calitate, acestia s-au lovit de un neprofesionalism dus la extrem. Oare s-a ajuns pana acolo incat sa nu mai avem incredere nici macar in institutiile private? 

Va lasam pe voi sa cititi intreaga poveste spusa chiar de cei care au patit-o. Va avertizam ca urmeaza o serie de fotografii cu un puternic impact emotional.

Viptim- We style your life!

Voi ce parere aveti?

Sursa foto coperta: VisitNigeria.com

Sursa foto articol: Facebook

Bogdan R.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea