Meniu pricipal

Este unul dintre cei mai apreciati oameni de televiziune din tara noastra. De curand a revenit in atentia publicului cu un format nou de emisiune realizat la TVR si bazat pe formatul show-ului care l-a consacrat, Vrei sa fii miliardar. Virgil Iantu, realizeaza emisiunea Castiga Romania care este produsa de TVR.

Se pare ca filmarile l-au cam obosit pe prezentator si in urma cu ceva timp a postat o fotografie pe pagina personala de socializare stand pe un pat de spital cu o perfuzie in mana. Fotografia a venit insotita de un mesaj care suna cam asa: Pfffff.. na ca am facut-o si pe asta! E bine totusi sa ai un Sanador langa casa, de la filmare, in drum spre casa, m-am oprit pe la ei, sa vad ce fac!

 Se pare ca fotografia a artas rrapid atentia, aceasta strangand in catva ore sute de aprecieri si reactii, dar si mesaje de incurajare de la fanii prezentatorului tv.

De curand, Iantu a inceput sa aduca in atentia publicului o alta serie de videoclipuri ce l-au facut celebru. Va mai aduceti aminte de Copiii spun lucruri trasnite? Ei bine, pe pagina acestuia de Fcebook exista o noua serie de astfel de filmulete, prin care Virgil Iantu comenteaza alaturi de niste micuti adorabili tot felul de situatii si lucruri. Pe acestea le puteti gasi AICI.

Voi ce parere aveti?

Viptim- We style your life!

Sursa foto: Facebook Virgil Iantu.

Bogdan R.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea