Meniu pricipal

Este una dintre cele mai cunoscute cantarete de muzica de petrecere de la noi si are succes fulminant peste tot prin lume unde se afla si romani. Denisa Raducu a.k.a. Denisa Manelista, sufera de o boala ce o pune la grea incercare. Despre aceasta si despre ce mesaje primeste de la fani, cititi in aricolul de mai jos.

In urma cu putin timp sa aflat ca Denisa sufera de ciroza hepatica in ultima faza, iar medicii din Viena au trimis-o acasa spunand ca este doar o chestiune de timp, potrivit cancan.ro. Se pare ca cei peste un milion de fani pe care artista ii are pe facebook nu au uitat sa ii transmita mesaje de incurajare si de sustinere, iata cateva dintre acestea:

"Daca Isus Hristos mai poate face o minune, il rog sa ia de la mine cativa ani si sa ii daruiasca tie... Suflet frumos, curat, cu bun simt, care prin vocea si talentul tau ai facut milioane de oameni fericiti! Denisa tu esti o invingatoare, iar noi te iubim ! Dumnezeu te iubeste si nu lasa la greu un inger ca tine ! 
Sa ne rugăm cu totii la bunul Dumnezeu pentru un suflet curat, sa ii dea sanatate si multa putere familiei, in aceste momente... Fecioara Maria ajuta pe Denisa Raducu sa treaca cu bine de toate !"

"Denisa ,iubita esti bine?Nu pot crede ce aud . Atat de mult ce te iubesc si atat de mult imi esti de draga incat le-am spus parintilor mei sa le puna numele tau surioarei mele. Si tu acum ce faci? Vrei sa ne parasesti?nu se poate. Te rog raspunde-ne ... spune ca nu e adevarat. Te iubesc si te ador suflet minunat. Insanatosire grabnica."

UPDATE: Denisa a acordat primul interviu dupa ce toata lumea a speculat tot felul de lucruri. Aceasta a spus ca se simte din ce in ce mai bine, iar analizele sunt, pe zi ce trece, mai bune. Aceasta a luat hotărârea sa vorbeasca după ce presa a luat-o razna in speculatii. 

Echipa Viptim ii ureaza multa sanatate Denisei.

Care este mesajul tau pentru Denisa?

Viptim- We style your Life!

Sursa Foto: Facebook Denisa

Bogdan R. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea