Meniu pricipal

Google este una dintre companiile care fac parte din viata noastra fie ca vrem fie ca nu. Acestia fac investitii de miliarde atat in infrastructura proprie cat si in oamenii care activeaza in cadrul companiei. Astazi aflam cat a cheltuit gigantul pentru a plati salariul directorului general, dar si cat costa paza si protectia acestuia.

Sundar Pichai, directorul general Google, a primit in 2016 un salariu de 199,7 milioane de dolari, dublu fata de 2015, relateaza CNN. Salariul de baza al lui Pichai a fost de peste 600.000 de dolari, iar ca si cheltuieli de paza si protectie, dar si pentru deplasarile acestuia, compania a scos din buzunare nu mai putin de 372.000 de dolari, mai spun cei de la CNN.

Desi pare o suma uriasa, cei de la Google nu se pot plange, la categoria venituri acestia au incasat in ultumul trimestru analizat 3,1 miliarde de dolari, cu 50% mai mult fata de acelasi trimestru al anului trecut.

Tu ce parere ai?

Viptim- we style your life!

Bogdan. R.

Sursa foto: edit platter

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea