Meniu pricipal

Sunt printre cele mai ravnite vedete de la noi. Au umplut paginile ziarelor cu fel si fel de momente ale vietii, dar au stiut mereu sa pastreze discretia atunci cand a venit vorba despre viata privata, totusi echipele de paparazii si jurnalistii de monden au reusit sa faca o descoperire care i-a luat pe multi prin surprindere. Violeta, fetita Andreei Marin va afi sora mai mare, insa, nu vedeta este insarcinata.

Dupa despartirea de Andreea Marin, Stefan Banica Jr. a intrat intr-o relatie cu Lavinia Parva, o frumoasa artista de pe meleagurile tarii noastre. Carcotasii vremii au gasit rapid asemanarile dintre Lavinia si Andreea, amandoua fiind brunete si purtand aceleasi gropite seducatoare in obraji.

Desi sunt de ceva ani impreuna, pana acum, nu s-a pus problema de o casnicie, asta pana de curand cand in presa au inceput sa fie zvonuri cum ca Lavinia este insarcinata, informatie ce a fost confirmata de cancan.ro.

Potrivit sursei citate, acestia sustin ca au confirmarea telefonica a mamei lui Stefan Banica Jr., dar si a mai multor persoane din anturajul cuplului, se pare ca fericitul cuplu asteapta o fetita.

Speram ca Lavinia sa aiba o sarcina usoara, iar fetita sa le aduca numai bucurii ambilor parinti.

Tu ce parere ai?

Viptim- We style your life!

Bogdan R.

Sursa foto: WOWBiz

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea