Meniu pricipal

Este una dintre cele mai hot mamici artiste pe care Romania le are. Detine in palmaresul ei, pe langa talent, toate ingredientele necesare unei femei: frumusete, inteligenta si carisma. Insa, uneori face declaratii surprinzatoare. Iata ce a declarat Antonia pe pagina ei de socializare.

 Dupa ce a fost eliminata din show-ul "Uite cine danseaza", artista a facut declaratii pe pagina ei de Facebook cu privire la experienta traina in concurs. Desi pe sticla nu a lasat sa se vada, artista a declarat ca nu a fost tocmai usor.

Iata intreaga declaratie a Antoniei cu privire la competitia "Uite cine Danseaza":

"A fost o experiență frumoasă la "Uite Cine Danseaza"! Cu plusuri și minusuri, furie, presiune și emoții.

Uneori, simt ca am fost un pic prea dura cu mine, dar asta numai pentru că eu sunt o fire muncitoare si de asemenea, competitiva! Nu sunt cea mai buna dansatoare sau cel mai bun artist din România, dar ceea ce știu este că merit lucruri bune in viață datorita faptului că niciodată nu renunț și îmi place să fiu buna cu oamenii!


Pur și simplu nu a fost să fie pentru mine să merg mai departe, nu poți câștiga întotdeauna în viață și este firesc. A fost greu pentru mine, da, recunosc, psihic și din punct de vedere fizic (din cauza ca am inceput repetitiile la doar 3 luni de la nasterea lui Akim si operatia de cezariana).

Au existat momente în care am avut dureri, dar nu am vrut să menționez acest lucru de multe ori, doar pentru ca nu am vrut să par o victimă sau sa ma scuz! Deci da, eu sunt al naibii de mândra de mine! Bravo! Le multumesc tuturor celor care au facut parte din această experiență pentru mine si pentru toți cei care m-au sprijinit si votat, va mulțumesc! Iubire, acum sunt un telespectator, dar cel mai important sunt fana ta numărul 1 din prima zi, am învățat si invat foarte multe de la tine! Asa ca, hai, Alexandru!#teamVelea

Multumesc, Paolo, pentru rabdarea pe care ai avut-o cu mine si pentru dansurile noi pe care le-am invatat! O experienta cool!" 

Viptim- We style your life!

Bogdan R.

Sursa foto: Facebook Antonia

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea