Meniu pricipal

Este tanara si frumoasa, adorata de sute de mii de oameni si ravnita de multi barbati. Adelina Pestritu nu inceteaza sa ne surprinda prin declaratii si comportament. In una dintre ultimele ei postari pe retelele de socializare, aceasta si-a surprins fanii. Iata despre ce este vorba.

Vedeta si-a fotografiat ultima "achizitie", un tatuaj, pe care mai apoi l-a aruncat in mediul virtual insotit de o descriere surprinzatoare: "Se pare ca in curand o sa-mi depasesc numarul anilor cu cel al tatuajelor..." .

Se pare ca tatuajul cu pricina face referire la cei care o judeca pe Adelina, aceasta si-a inscriptionat pe mana urmatoarele: "Don't judge my choices if you don't understand my reasons", in traducere "Nu imi judeca alegerile daca nu imi intelegi motivele" . 

Se pare ca vedeta nu se opreste aici, in continuarea descrierii fotografiei aceasta arunca o bomba: "Si daca ar fi sa va dau un raspuns la intrebarea <<Cum o sa arati la batranete cu atatea tatuaje?>> va pot spune ca o sa fiu o buncia cool" . 

Ne putem avanta in a trage concluzii pripite, tocmai ce am aflat ca Adelinei nu ii place sa fie trasa la raspundere si mai ales judecata de cei din jurul sau. Totusi, oare Adelina Pestritu are vreun regret? Sa-si doreasca atat de mult un copil incat sa se gandeasca la nepoti? Acestea sunt doar niste intrebari la care va rugam sa ne dati voi raspunusul, sau poate chiar Adelina in perosana.

Un lucru este cert, postarea Adelinei a strans in cateva ore 13.000 de like's si sute de comentarii, venite de la fanii acesteia. 

Viptim- We style your life!

Sursa foto: Facebook Adelina Pestritu

Bogdan R. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea