Meniu pricipal

Milioane in conturi, faima, lux, fete frumoase si petreceri necontenite, cam acestea sunt cuvintele care l-ar descrie perfect pe milionarul Gianluca Vacchi. Vezi cum se distreaza batranul si  cine este de fapt.

A luat mintile sutelor de mii de oameni de pe Facebook si Instagram cu postarile sale pline de snobism, dar mai ales femeilor tinere care roiesc in jurul sau precum albinele in jurul stupului. Atrage milioane de like-uri pe retelele de socializare si orice barbat ar vrea sa fie in locul lui, iar orice femeie in patul lui.

El este Gianluca Vacchi, batranelul plin de tatuaje cu multe milioane in conturi. Acesta este un cunoscut om de afaceri extrem de bogat si mostenitor al unui imperiu mondial al unei multinationale de ambalaje, iar averea lui numara multe zerouri. 

Se zvoneste ca o inagine cu el valoreaza cel putin 20.000 de euro, iar pentru un spot publicitar, proprietarul companiei respecitve ar fi nevoit sa isi usureze contul de cateva sute de mii de euro, dar succesul este garantat. De curand, milionarul s-a mutat in Miami, locul care i se potriveste manusa. Duce o viata de lux, isi permite orice, dar batranelul este pasionat de petreceri nocturne in cluburi celebre din Miami.

Iata cateva imagini cu acesta si extravagantele sale. Iar aici se afla un VIDEO cu casa lui Vacchi din Miami, cam asa isi incepe el dimineata. 

Viptim- We style your life!

Bogdan R.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea