Meniu pricipal

Nu mai este o noutate pentru nimeni ca fostul tenisman este cel mai bogat roman. Acesta detin o avere estimata la 1,1 miliarde de dolari. In continuare, va invitam sa faceti o vizita, chiar si virtual, in casa lui Ion Tiriac.

Va prezentam astazi unul dintre cele mai luxoase apartamente pe care magnatul le detine. Acesta este situate in zona Baneasa si are peste 2.400 de metri patrati, sa nu uitam ca un teren de handball se apropie de aproximativ 800 de metri patrati. In jurul anului 2012, lumea a putut vedea, in premiera, cum arata apartamentul penthouse detinut de omul de afaceri, cu ocazia Anualei de Arhitectura.

Patul din luxoxul apartament are undeva la 16 metri patrati si este tapitat in totalitate cu piele de elefant. Nu ar trebui sa ne mire acest lucru, deoarece cu totii stim cat de pasionat de vanatoare este Tiriac. Mai mult, una dintre baile din apartamentul luxos are in jur de 250 de metri patrati, la o simpla analiza ne putem da seama ca aceasta este de cinci ori mai mare ca un apartament cu doua camere. In apartament se mai regaseste si un bar precum cele din cluburile din Ibiza, iar in curtea apartamentului este o uriasa piscina. 

Totodata, apartamentul dispune de incalzire in pardosea, parchet din lemn natural si bucatarie echipata cu electrocasnice de lux. 

Patul din piele de elefant

Baia de 250 mp

Piscina impresionanta

Barul demn de un club in Ibiza

Surse foto: Wall-street si Ziarul Financiar

Viptim- we style your life! 

Bogdan R.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea