Meniu pricipal

Unul dintre cele mai mari nume din industria modei este cu siguranta cel al lui Giorgio Armani. Si-a impus propriul stil la nivel international de-a lungul a peste 40 de ani de activitate. La o simpla privire aruncata asupra Hollywood-ului, putem observa ca nu exista vedeta care sa nu fi purtat macar odata o creatie Armani. Dar ce ne facem atunci cand Armani declara asta? 

Atunci cand esti unul dintre cei mai mari creatori de moda la nivel international, viata nu mai e atat de simpla pe cat pare, fiecare declaratie se poate transforma intr-o adevarata stire. Armani si-a construit o cariera la nivel international si este cunoscut, in special, pentru creatiile dedicate barbatilor, ori croiurile de o perfectiune dusa la extrem. Una dintre cele mai de impact declaratii ale designerului a fost urmatoarea: "Imi plac tricourile pentru ca ii aduce pe bogati si pe saraci la acelasi nivel".

Ce concluzii putem trage din cele spuse de designer? Se gandeste, oare, la faptul ca cei bogati ar trebui sa fie mult mai atenti la cum cheltuie banii? Ar trebui ca acestia sa-si intoarca atentia si spre acte de caritate? Sa nu uitam, totusi, ca un tricou realizat de Armani poate ajunge si la cateva sute de euro. 

Tu ce parere ai? 

Bogdan R

Viptim-we style your life!!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea