Meniu pricipal


Nu mai e o noutate pentru nimeni faptul ca pe data de 1 si 8 Martie barbatii se intrec in a impresiona doamnele, mamele sau domnisoarele din viata fiecaruia. Fie ca vorbim despre cadouri simbolice, vacante de lux, flori, bijuterii sau SPA, femeile sunt in centrul atentiei in aceste zile.


Trecand peste semnificatia istorica a acestei zile, putem constata faptul ca la aceasta data barbatii din intreaga lume isi arata recunostinta fata de aceste fiinte, fara de care viata ar fi mult mai plictisitoare. Putem spune ca se sarbatoreste credinta, loialitatea, frumosul si egalitatea intre sexe.

Da, femeile merita o zi doar a lor

Femeile merita o zi doar a lor, deoarece sunt capabile sa indure mult mai multe decat un barbat. Femeile sunt precum o cutie a pandorei, atunci cand le deschizi sufletul gasesti o eternitate de sentimente, combinate cu trairi si emotii. Acesta ar fi doar unul dintre motivele pentru care merita sa avem dedicata o zi a femeii.

Cum le impresionam? Idei de cadouri si mici atentii

Chiar daca uneori sunt modeste si afirma acel etern "Ooo, nu trebuia!", haideti sa admitem ca le place sa fie rasfatate si atentionate,din cand in cand, cu cate o floare. Nu intamplator am adus in discutie cuvantul "floare", deoarece  florile reprezinta intruchiparea gingasiei unei femei.

Asadar, daca nu vrem sa dam chix in ziua de 8 Martie si bugetul este unul redus, putem opta pentru simbolul primaverii. Freziile, ghioceii si zambilele sunt dintre cele mai cautate si de efect atentii, le puteti gasi la preturi rezonabile care pornesc de la 5 lei si se opresc la 18-20 de lei. Daca bugetul este unul ridicat se pot oferi si aranjamente florale care pot ajunge si la 200€.

La mare cautare, in aceasta perioada, sunt saloanele de infrumusetare. Acestea ofera diferite tratamente faciale cu pulbere de diamant sau foita de aur, totul pentru un ten mai sanatos si intinerit. Pretul unei sedinte depaseste suma de 300€.

Sa nu uitam de bijuterii! Considerate prietene foarte bune ale femeilor, diamantele pot aduce fericire pe termen lung in viata multor femei. Fie ca vorbim de coliere, inele sau bratari, in functie de numarul de pietre pretioase folosit, pretul unor astfel de cadouri poate depasi pragul de 5.000€.

Vacantele exotice sunt favoritele doamnelor. Daca vreti sa sarbatoriti intr-un loc cu totul aparte, ziua de 8 Martie, va recomandam alegerea unei vacante exotice. Indiferent de insula pe care doriti sa petreceti cateva zile, acest lucru va scoate din buzunar pana la 10.000€ pe cuplu.

Sa nu uitam un lucru important, indiferent de banii care alegem sa ii cheltuim, cel mai minunat lucru este sa oferim un "multumesc" insotit de ganduri pozitive!

Voi cum ati ales sa sarbatoriti ziua de 8 Martie?

Viptim- we style your life!

Bogdan R.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea