Meniu pricipal

poza 1 gianlucA

Cata energie, cat entuzism si cata pofta de viata! Si tot pachetul la acest batranel simpatic.

Cine spune ca varsta este o piedica in a te simti in largul tau se inseala amarnic. Este si cazul unui multimilionar celebru din Italia, Gianluca Vacchi, care a ajuns cunoscut in toata lumea prin stilul sau sanatos de viata, pofta de viata, fericire si excentricitate. Desi nu-si arata deloc varsta, aceasta il tradeaza doar in buletin si anume 50 de ani.

poza 2 ginlucA

Gianluca nu este un exemplu de stil de viata prin faptul ca are o avere impresionanta si diverse afaceri de success. Acestea sunt doar ca un bonus pentru el.

POZa 4 giANLUCA

Ori de cate ori poate, ne prezinta pe toate retelele de socializare Instagram si Facebook clipuri extreme de comice. Ne invata ca fiecare clipa conteza si merita traita din plin.

POZa 3 gianlucA

Simpaticul Gianluca este casatorit cu un frumos fotomodel spaniol, Giorgia Gabrielle, care este cam tinerica, dar se iubesc foarte mult si fac impreuna orice fel de activitati. Nu va ganditi ca Gianluca nu poate sa tina pasul cu tinerica. Am putea spune ca este chiar invers.

Daca veti urmari filmuletele, veti ramane placut impresionati.

My first dances on Insta...2013... #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Unpublished @jogiorgiajo #gvlifestyle #lioibiza

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Enjoy @maurositura @aldocoppola #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Va place de el?

Have a nice viptim-isation!

Sursa foto: Instagram Gianluca Vacchi

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea