Meniu pricipal

POZA INCEPUT PLEIN 2

Se pare ca superba Madalina Ghenea nu i-a fost de ajuns. Acum e mandru nevoie mare cu o alta romanca.

Dupa idila cu Madalina Ghenea, se pare ca celebrului designer german Philip Plein i s-a deschis apetitul pentru romance. Acum se iubeste cu o moldoveanca, care nu este prea diferita de Madalina. Este frumoasa, are un corp de vis si se bucura de o cariera infloritoare de modeling in Italia si se numeste Andreea Sasu.

SEXY plein

Andreea Sasu s-a facut cunoscuta in urma unor concursuri de miss din Italia, a aparut in cateva clipuri si a avut cateva aparitii TV si supriza mare, este din Pascani, judetul Iasi.

plein si andreea

Cei doi amorezi sunt impreuna de 9 luni si se pare ca treaba este destul de serioasa. Sunt mutati impreuna de la inceputurile relatiei si au convenit de comun acord sa-si tatueze fiecare pe trup numele celuilalt.

Si oare in viitorul apropriat bat clopote de nunta? Pe profilul de Instagram al lui Plein a aparut o poza suspecta, in care se poate observa un inel de logonda si o verigheta pe mana frumoase moldovence.

3 plein

Designerul este amorezat pana peste cap de moldoveanca, intrucat o pozeaza mereu in ipostaze care mai de care mai sexy. Este clar ca este mandru tare si are si de ce. Andreea Sasu posteaza si ea pe retelele de socializare numai poze sexy cu ea, dovada ca are si cu ce dom’le.

2 plein

Cei doi posteaza mereu imagini si clipuri pe retelele de socializare, pentru a arata lumii in ce lux isi traiesc viata. Ce mai putem spune? Este clar ca frumoasa Andreea Sasu este o norocoasa rasfatata.

VIDEO  https://www.instagram.com/p/BO0ebX8AIcU/?r=mg1

#nextstop #lasvegas #lettheforcebewithyou

A post shared by Philipp Plein (@philippplein78) on

Va place noua sa cucerire?

Have a nice viptim-istion!

Sursa foto: Facebook Andreea Sasu; Instagram Philip Plein;

Sursa video: Instagrm Philip Plein;

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea