Meniu pricipal

miss universe 3

Vrei sa vezi frumusete, senzualitate si multa culoare la un loc? Unde le poti vedea daca nu la un concurs international de frumusete, care incanta privirile tuturor? ATENTIE, cardiaci!

Unde incape atata frumusete la un loc daca nu la Miss Universe 2016? Ce poate fi mai palpitant decat sa cunosti femei de toate nationalitatile si sa le afli specificul tarii?

Una dintre probele concursului a fost cea a costumului traditional, la care fiecare concurenta trebuia sa prezinte specificul tarii pe care o reprezinta.

Defilarea si spectacolul au fost incendiare. Cata explozie de culoare la toate concurentele. Unele au venit cu costume de-a dreptul impresionante, care ar lasa masca si pe cel mai pretentios juriu.

Va prezentam si voua explozia de culoare si frumusete ca sa va fure ochii.

miss universe articol 2

Se poate observa ca predomina verdele, albastru, rosu, argintiu si auriu. Ca sa nu mai spun cata stralucire, sclipici, paiete si pene. Se pare ca acesta este specificul tarilor Puerto Rico, India, Nicaragua si Indonesia, in ordine dinspre stanga.

poza articol miss universe 1

Reprezentantele tarilor Venezuela, China, Uruguay si Spania surprind prin rosu pasional, voal, sclipici si nu puteau lipsi accentele argintii cu albastru si perlele, dand impresia de maretie.

mis universe articol 3

Multa culoare si la Koreea de Sud si Panama, dar si pentru restul tarilor.

Concursul s-a tinut in Manilla, Filipine, iar dintre atatea candidate superbe, titlul mult ravnit a fost obtinut de catre reprezentanta Frantei.

miss universe 2

Care reprezentanta este preferata voastra?

Have a nice viptim-isation!

Sursa foto: www.hollywoodlife.com

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea