Meniu pricipal

sexy politista poza inceput

Daca aveai impresia ca o politista trebuie sa fie sobra si banala, te-ai inselat! Se pare ca mai nou politistele, daca nu ar purta uniforma, le-ai putea confunda usor cu candidate la titlul de miss.

poza 2 politista sexy

Noi va prezentam o politista frumoasa foc, blonda, cu ochi albastri, supla si frumos bronzata si cu un corp bine lucrat, incat poate speria orice hot. Se numeste Adrienne Kolesza, are 31 de ani si este din Germania. Frumoasa politista este o impatimita a sporturilor si a fitness-ului, iar cand nu este la datorie isi expune corpul meticulos lucrat ori de cate ori are ocazia pe o retea de socializare, Instagram, unde are sute de mii de urmaritori. Se mandreste, femeia! Si nu este de condamnat. Cine nu ar face-o?

poza 3 politista sexy

Tanara politista este foarte apreciata pentru aspectul sau fizic atat de catre femei cat si de catre barbati, acestia incercand sa o impresioneze zilnic cu mesaje si complimente care mai de care mai curajoase.

In ceea ce priveste meseria de politista, este destul de apreciata si acolo. Mai ales ca superiorii sai nu sunt deranjati de faptul ca posteaza des poze sexy, atata timp cat nu depaseste limita decentei.

Frumoasa politista nu a aratat dintotdeauna asa bine. A avut probleme de greutate, dar s-a ambitionat, iar prin sport si o dieta sanatoasa a reusit sa ajunga la forma fizica de astazi mult invidiata. Asadar, in timpul liber a ajuns sa faca modelling si sa participe la concursuri de frumusete si culturism.

Din pacate pentru admiratori, Adrienne are un iubit de 28 de ani, care este si el sportiv, cu care se antreneaza de 5 ori pe saptamana. Acest lucru il arata si in diverse filmulete pe Instagram.

Have a nice viptim-isation!

Sursa foto: adrienne_koleszar/Instagram

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea