Meniu pricipal

Lady Diana poza inceput

Lady Diana sau Lady D a ramas chiar si dupa moartea sa un fashion icon si un trendsetter. Pe timpul cand traia, impresiona mereu cu outfit-uri clasice sau glamour, dar cine ar fi crezut ca trend-urile propuse de ea atunci ar putea fi tendintele anului 2017?

Colaj 1 Lady Diana

Stilul printesei era caracteristic perioadei ’80. Ea a purtat tot ce i-au propus vremurile respective si putem spune ca a fost o norocoasa, deoarece anii ’80 i-au permis sa experimenteze, sa faca diverse combinatii, sa iasa din anonimat prin vibe-ul oferit de culorile puternice specifice si sa se joace cu volumele.

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca perioada anilor ’80 este una jucausa si cameleonica, in care puteai fi absolut oricine doreai, daca aveai imaginatie.

Printesa etala deseori outfituri cu imprimeuri florale si diafane, culori puternice neon, rochii pe corp cu umerii lasati sau cu umeri bufanti in culori clasice, precum negrul, dar si rochii lungi si mulate din material lucioas. Prin prisma rangului regal, purta costume deux-pieces cu accent pe talie si in culori precum maro si nude sau cu dungi si carouri in stil scotian. Ea a ramas in istorie ca fiind o femeie sufletista, sensibila, dar si puternica in acelasi timp si acest fapt l-a aratat si prin tinute androgine, de inspiratie masculina.

Era de asteptat ca perioada de aur sa revina in anul 2017, impunandu-se pe toate catwalk-urile de moda ale designerilor, doar ca acum vine mai actualizata si mai cizelata.

Colaj 2 Lady Diana

In colectiile de primavara/vara a anului 2017, designeri cunoscuti, precum Oscar de la Renta, Rodarte, Giambatista Valli, Saint Laurent, Balenciaga si multi altii ne-au luat prin surprindere cu nota optzecista, inspirata de Lady D, punand amprenta modernismului.

Have a nice viptim-isation!

Sursa foto: pinterest.com

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea