Meniu pricipal

hair stencil art janine ker fb

       Se pare ca moda ombre este istorie. 2017 isi intra in drepturi cu un nou trend bizar si inedit in acelasi timp. A captat nu doar atentia femeilor ci si a barbatilor. Este perfect pentru persoanele care isi fac schimbari de look dupa noile tendinte

 

      Noua coafura este simplu de realizat, inedita, iar daca nu-ti place cum iti sta poti renunta oricand la ea. Si priveste partea buna. O poti asorta cu vestimentatia de zi cu zi, se potriveste in orice context si poti renunta oricand la ea printr-o singura spalare fara ca parul sa aiba de suferit.

Hair Stenciling 1

     Cine doreste sa incerce noul trend trebuie sa mearga la salon pentru rezultate sigure, iar pentru realizarea sa nu este nevoie decat de un sablon cu modelul dorit si spray-uri in diverse nuante. O simpla aplicare si aveti coafura dorita.

maxresdefault

     Noul trend se impune prin note jucause si tineresti, dandu-i posesoarei un aer deosebit. Poti renunta oricand la ea printr-o singura spalare si o poti asorta cu vestimentatia de zi cu zi.

Have a nice viptim-isation!

Sursa foto:

boredpanda.com;borbotta.com;holleewoodhair.com;

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea