Meniu pricipal

Nu multa lume mai intelege moda in zilele noastre. Regulile (mai mult inexistente) spun ca poti arunca orice haina ori accesoriu pe tine si gata, esti la moda.

Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa! Daca ai o silueta mai voluptoasa, nu incerca sa ascunzi asta sub cat mai multe "straturi" de haine ori material, asta te va dezavantaja. Trebuie sa optezi pentru haine care nu sunt nici prea stramte, nici prea largi, trebuie sa te asiguri ca acoperi partile care le consideri „incomode” si sa scoti la iveala atuurile.

Trebuie sa privesti silueta voluptoasa ca pe un atu al feminitatii, pune mai mult accent pe „talia clepsidra”, acest lucru se realizeaza usor cu ajutorul unei curele. Daca nu iti place sa porti curea, poti realiza acest lucru purtand piese separate (fusta +top, pantaloni + camasa, etc.) ale caror tivuri sa cada fix la nivelul portiunii inguste a taliei.

Pantofii cu toc alungesc optic silueta, acestia trebuie sa fie alesi in nuante cat mai apropiate de cele ale pantalonilor purtati. De evitat ar fi tricotajele de orice fel!

De retinut este faptul ca nici Marilyn Monroe nu era 90-60-90, si pentru acest lucru a fost si este cel mai mare sex-simbol al planetei. Totul tine de naturaletea cu care porti hainele. 

Sursa foto: ourlivesinthelimelight.wordpress.com

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea