Meniu pricipal

Daca in 2015 marsala a fost vedeta incontestabila a modei, iata ca noul an vine cu noi surprize colorate: roz-cuart si albastru-seren.

Avem si o premiera in acest an: prima data in istoria institutului cand se aleg 2 culori de referinta, in loc de una singura. Aceste doua nuante au fost alese astfel pentru a transmite un mesaj puternic, asa cum se arata si pe siteul Institutului Pantone: 

„Impreuna, rozul-cuart si albastrul-seren dau nastere unui echilibru vizual. Tonurile calde de roz si cele reci de albastru se combina perfect, reflectand o conexiune, o stare de bine si un sentiment de pace si ordine. 

De asemenea, aceasta combinatie inedita este si provocatoare, deoarece nu se regaseste in asocierile traditionale de culori. Tinand cont si de faptul ca in multe parti ale lumii asistam la un gender blur (estomparea diferentelor de gen), cele doua culori alese coincid si cu schimbarile din societatea actuala, din moda sau design”.  

Nici marile case de moda nu au stat degeaba, deja promoveaza cele doua nuante pastelate, prezentand colectiile noi ce au ca tema coloristica albastru- seren si roze- cuart.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea