Meniu pricipal

In fiecare an, Mos Craciun si ajutoarele sale se amuza copios, citind scrisorile copiilor care cer cele mai traznite cadouri. Anul acesta s-a decis sa le impartaseasca si cu noi. Iata cateva dintre ele.

Draga Mos Craciun,

Te rog sa-mi aduci o papusa in acest an. Mi-ar place ca ea sa manance, sa mearga, sa-mi faca temele si sa ma ajute sa fac curat in camera mea. 

Multumesc, Jenny

Draga Mos Craciun,

Multumesc pentru masina de curse de anul trecut. Pot primi inca una, doar de data asta una care sa fie mai rapida decat masina de curse a celui mai bun prieten al meu? 

Ricky

Draga Mos Craciun,

As vrea sa lasi un puzzle sub brad pentru mine. Si o jucarie pentru sora mea. Asa ea nu va dori sa se joace cu el si il pot avea doar pentru mine. 

Craciun fericit, Cassie

Draga Mos Craciun,

Imi poti trimite-mi un articol din fiecare de la sectiunea pentru baieti din catalogul Sears. Dar nimic de la sectiunea fetelor. Abia astept sa vina Craciunul.

Kent

Buna Mos Craciun,

Poti veni mai repede in acest an? Am fost foarte cuminte, dar eu nu stiu cat de mult mai pot sa rezist. Te rog grabeste-te!

Cu dragoste, Jordan

Draga Mos Craciun,

Mi-am pierdut lista cu jucarii, asa ca te rog sa-mi trimiti doar lucrurile pe care ai uitatsa mi le aduci anul trecut. 

Todd

Draga Mos Craciun,

Ce ar trebui sa le pun renilor tai sa manance? Le plac si prajiturile? Mama nu ma lasa sa pun fan in sufragerie.

Prietenul tau, Sandy

Draga Mos Craciun, am nevoie de un nou skateboard pentru Craciun. Cel pe care l-am primit se rastoarna prea des. Mi-r fi de folos si niste plasturi. 

David

Buna Mos Craciun,

Te rog sa-mi aduci un tanc, un avion de vanatoare, 20 de soldati verzi si un pistol bazooka. Ii planific un atac surpriza fratelui meu. Deci, nu spune nimanui. 

Multumesc, Danny

Draga Mos Craciun,

Cum veti intra in casa noastra in acest an? Noi nu avem un cos de fum si tatal meu numai ce a instalat un sistem de securitate foarte scump. 

Julie

Have a nice viptim-isation!

sursa foto: img2-2.timeinc.net

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea