Meniu pricipal

La aceasta ora, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice efectueaza o perchezitie domiciliara, pe raza municipiului Timisoara, intr-un dosar in care reprezentantii a 4 societati comerciale, cu obiect de activitate: plasarea fortei de munca, sunt banuiti de inselaciuni.

In cursul anului 2015, banuitii, in calitate de reprezentanti legali (asociati, administratori, imputerniciti) a 4 societati comerciale, ar fi inselat mai multe persoane interesate de obtinerea unui loc de munca in strainatate.

Din cercetari a reiesit ca, banuitii ar fi publicat anunturi in mediul virtual constand in recrutare de personal pentru diferite domenii de activitate, meserii ce urmau sa fie desfasurate in Germania, in urma carora victimele s-ar fi prezentat la sediul societatilor pentru incheierea unui contract.

Acolo, acestea achitau sume intre 500 si 600 de lei, sub promisiunea ca banii vor fi restituiti de angajatorul german, insa in realitate contractele incheiate erau pentru prestari servicii cu o durata de 24 de ore, banii intrand in conturile societatilor comerciale.

Pana in prezent au fost identificate 20 de persoane care ar fi fost prejudiciate.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea