Meniu pricipal

Saptamana trecuta a fost plina de evenimente pentru politistii timiseni.

In perioada 07 -13 decembrie politistii au intervenit la 430 de evenimente, majoritatea fiind sesizate prin numarul unic de urgenta 112. In urma actiunilor intreprinse, politistii timiseni au constatat 137 de infractiuni, dintre care 57 de natura judiciara si 58 la regimul circulatiei rutiere. Au fost aplicate1919 de sanctiuni contraventionale, dintre care 236 pentru nerespectarea normelor privind ordinea si linistea publica. Totodata, au fost retinute in vederea suspendarii 120 de permise de conducere si retrase 54 de certificate de inmatriculare.

La data de 12 decembrie politistii Sectiei 3 Timisoara au depistat, intr-o piata din municipiu, doi barbati, de 27 si 37 de ani, in timp ce ofereau spre vanzare produse susceptibile a fi contrafacute. De la cei in cauza au fost ridicate aproape 150 de produse (28 de portmonee, 37 de curele din piele, 90 de perechi de blugi) purtand marci identice sau similare cu o marca inregistrata.

Have a nice viptim-isation!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea