Meniu pricipal

Remus Truica, fostul sef de cabinet al premierului Adrian Nastase detine la Snagov cel mai mare si mai luxos domeniu privat din jurul Capitalei.

Daca unii oameni sunt cercetati in conditiile mizere din arestul Politiei Capitalei, pentru Remus Truica asa-zisul arest va semana mai degraba cu un sejur de lux. Fostul sef de cabinet isi petrece cele 30 de zile de arest la domiciliu, intr-un palat situat intre padurea Snagov si lacul cu acelasi nume.

Acesta se intinde pe cateva sute de metri, are forme complicate, cu multiple laturi, fiind dominat de un turn in forma de foisor. Locuinta beneficiaza de un sistem inteligent de incalzire, total computerizat, care foloseste mai multe surse de energie, alese automat, in functie de vreme.

Curtea imensa arata ca un adevarat teren de golf, cu gazon englezesc tuns cu grija. Cateva alei pavate cu dale colorate strabat domeniul de la un capat la altul. Una dintre alei duce la un mic helioport, plasat central pentru elicopterul cu care milionarul se putea deplasa, ori de cate ori vroia sa evite aglomeratia de pe sosele.

Din acareturile lui Truica nu lipsesc o piscina la dimensiuni olimpice, doua terenuri de sport - unul de fotbal si unul de tenis acoperite cu zgura, precum si un foisor pentru picnic in aer liber. Asadar viata de arestat la domiciliu poate sa fie de vis. Tot ce conteaza este cat de "chibzuit" ai fost de a lungul timpului si putem spune cu mana pe inima ca Remus Truica chiar a fost "chibzuit".

sursa:adevarul.ro

Have a nice viptim-isation!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea