Meniu pricipal

"Pentru Craciun de criza, solutii de criza", isi spun multi parinti inainte de Sarbatorile din acest an. Exista insa solutii pentru a-si tine copiii multumiti si bugetul in viata.

Daca unii cauta in magazine cele mai avantajoase oferte si promotii speciale, altii au gasit calea de a cumpara jucarii multe si ieftine si cu ceva in plus – sansa de a le innoi permanent. Iar o astfel de solutie s-a inventat in tara tuturor posibilitatilor – America.

Aici, tot mai multi parinti se pregatesc sa puna sub brad jucarii de inchiriat. O noua afacere pusa pe picioare, de criza economica si care pare sa multumeasca pe toata lumea – parinti, copii si, desigur, initiatori. Drumul cadourilor de pe site, pana sub bradul de Craciun, nu e complicat. Clientii isi aleg jucariile de pe un site specializat care face furori, anul acesta, printre cumparatori. Odata bi­­fata procedura de inscriere si se­lec­tia jucariilor, clientii sunt trimisi la o coada virtuala, dupa care afla cand ur­­­meaza sa soseasca veselul colet. Cand expira durata inchirierii, ei re­tur­­­neaza jucariile. Cele mai multe dintre ofertele site-ului se adreseaza co­piilor intre 1 si 3 ani.

Asadar, asteptam sa vedem o astfel de afacere si la noi in tara!

Have a nice viptim-isation!

sursa foto:sourcewire.com

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea