Meniu pricipal

Pentru multi dintre noi, 1 milion de lire sterline este o suma de neimaginat, insa pentru alti oameni reprezinta efectiv "bani de buzunar".

O presupusa printesa saudita declara ca este atat de bogata incat si-a permis sa cheltuiasca, nu mai putin de un un milion de lire sterline, doar pe parfumuri. Sara Al Amoudi a fost acuzata ca ar fi de fapt o prostituata etiopiana, extrem de saraca, care a pozat in printesa saudita pentru a-i escroca pe unii dintre dezvoltatorii imobiliari, de la care a luat apartamete luxoase in valoare de 14 milioane de lire sterline.

Misterioasa printesa - a carei varsta este estimata intre 31 si 45 de ani - a plans in fata instantei de judecata, argumentand ca n-a fost niciodata o prostituata nevoiasa, ca averea sa este reala si ca partidele de cumparături la care a fost, pot dovedi clar acest lucru.

Sara Al Amoudi a ajuns la tribunal intr-un Rolls Royce si i-a marturisit judecatoarei ca adictia sa pentru cumparaturi este atat de severa, incat a apelat la ajutor medical specializat pentru a se trata. Intr-o engleza cu accent puternic, ea a declarat: "am o problema legata de mersul la cumparaturi si merg la doctor; numai in ultimele doua luni am cheltuit doar pentru parfum, 1,4 milioane de dolari. Va pot arata pozele". In februarie 2014, judecatorul de la Curtea Suprema de Arbitraj de la Londra a decis ca femeia poate ramane in posesia bunurilor ce au o valoare estimata la 14 milioane de lire sterline.

Tribunalul nu a gasit motive care sa arate ca cei care au dat-o in judecata, ar fi fost pacaliti.

Have a nice viptim-isation!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea