Meniu pricipal

Aparitiile lui Andrei Baciu in lenjerie intima au dus la retragerea lui din Guvernul Ciolos. Insa, in afara tarii, ministri de acest gen sunt inca in functie.

Ministrul de Externe al Austriei, Sebastian Kurz detine aceasta functie de la data de 16 decembrie 2013, cand avea doar 27 de ani. La vremea respectiva era cel mai tanar ministru de Externe din Europa. 

Justin Trudeau, actualul prim ministru al Canadei face furori pe internet cu fotografia sa. Dar cu toate acestea Justin, in varsta de 43 de ani, si-a format un cabinet din 30 de ministri, dintre care jumatate sunt femei. Trudeau a fost investit in functie la inceputul acestei luni. 

Printre membrii cabinetului de la Ottawa se afla un ministru nascut in Afganistan care a fugit de talibani in 1996; o amerindiana la Justitie si doi reprezentanti ai comunitatii sikh, unul numit ministru al Apararii iar altul, un fost sofer de autobuz, numit ministru al Transporturilor. Membrii guvernului au fost alesi in functie de competenta lor. Astfel, un doctor este ministrul Sanatatii, un astronaut este sef la Transporturi, ministrul Tineretului este tanar, cel al Agriculturii este un fost fermier, la Finante este un om de afaceri de succes, iar portofoliul Sportului si al persoanelor cu dizabilitati este ocupat de un campion paralimpic.

Have a nice viptim-isation!

sursa: www.nordvest-tv.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea