Meniu pricipal

In fiecare an, vedetele se deghizeaza in tot felul de personaje, care mai de care mai ciudate, infricosatoare sau haioase.

Anul acesta, vedetele hollywoodiene au mizat pe costume haioase, ce-i vor face pe altii sa zambeasca la aparitia lor. Cele cu familii au pariat totul pe copii, iar ei au fost vedetele serii.

Iata si topul celor mai reusite costumatii ale petrecerii:

6. Mariah Carey si familia- un mix de costume, nimic gandit din timp, chiar daca sunt o familie, nu au gandit petrecerea la comun.

5. Jennifer Lopez si iubitul ei- chiar daca nu au fost foarte inspirati, se vede ca sunt cuplu, atat in viata reala, cat si la petrecere.

4. Heidi Klum- ne-a uimit alegerea ei, este una inspirata, s-a mascat in Jessica Rabbit, ne place.

3. Beyonce si familia sa- cei trei se inteleg de minune, au colaborat pentru aceasta petrecere, au tematica si si-au intrat in rol, felicitari.

2. Kim Kardashian- daca s-ar putea inventa un banc, ar suna asa: “Care-I culmea narcisismului? Ca de Halloween sa te costumezi tot in tine! ”. Exact asa si la Kim, doar ca nu a dat-o in bara, ci s-a folosit de o coincidenta: este iarasi insarcinata, iar rochia a fost indelung disputata cand a aparut in ea, acum 3 ani.

Trofeul, locul 1, prima in clasament este inegalabila Katy Perry, cea care s-a deghizat intr-un microfon!

Have a nice viptim-isation!

sursa foto: http://www.tmz.com/

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea