Meniu pricipal

Un cuplu si-a dorit sa aiba o nunta ca in povesti, indiferent cat costa.

Protagonistii acestei extravagante nuntii sunt cantareata, actrita si modelul chinez, Angela Yeung, cunoscuta in lumea asiatica dupa numele sau de scena, Angelababy si compatriotul sau, actorul Huang Xiaoming. Drept urmare, mirele și mireasa nu s-au uitat la bani, iar nota de plată este una fabuloasa: aproape 30 de milioane de euro. Ceremonia, care a fost transmisa in direct pe internet, a cuprins de la proiectii holografice ale unui castel, pana la un tort al miresei inalt de aproape trei metri, in formă de carusel, a carui pregatire a durat o luna. Mireasa, in varsta de 26 de ani, a purtat o rochie Dior făcuta pe comanda, ce a durat peste 5 luni.

Pentru realizarea acesteia a fost nevoie de 35 de metri de satin si 50 de metri de tulle, precum si de 100 de trandafiri, lucrati manual din dantela. Inelul de logodna, realizat de bijutierul parizian, Chaumet Si, evaluat la aproximativ 1,5 milioane de euro, contine un diamant de cinci carate, in forma de para. Invitatii nu doar ca nu au lasat dar de nunta, ci au plecat burdusiti de cadouri, printre care cate un telefon mobil pentru fiecare.

Asta inseamna sa fi mafiot!

Have a nice viptim-isation! 

sursa foto: forbes

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea