Meniu pricipal

Daca piticii invata sa mearga si sa vorbeasca, apoi sa citeasca si sa scrie, copiii geniale ai planetei scriu si citesc la doar 3- 4 ani sau termina o facultate la varsta de 11 ani.

Acesti copii au un IQ ce poate depasi 140 de puncte, media fiind de 100. Printre geniile de pe mapamond, se numara si romani. Iata si topul:

Anthony Popa Urria, baietelul de origine romana stabilit cu parintii in Canada, are un IQ de 154. La numai 2 anisori, a invatat sa citeasca, sa numere si vorbea mai multe limbi straine.

Cleopatra  Stratan, la varsta de 3 ani detinea mai multe recorduri: de cel mai tanar artist ce a cantat live, timp de 2 ore, cel mai tanar artist ce a primit premiul MTV si cel mai bine platit artist tanar.

Michael Kevin Kearney, nascut in 1984 a inceput sa citeasca la doar 10 luni, iar la 10 ani a fost licentiat in antropologie.

William James Sidis, un geniu al matematicii, care la varsta de 8 ani a descoperit logaritmul, iar la 11 ani a intrat la Universitatea Harvard.

Dorian Istrate are un IQ ce depaseste 140 de puncte. La nici 18 ani a intrat in organizatia MENSA, a celor mai destepti oameni din lume. Din aceasta organizatie face parte atat tatal sau, cat si fratele sau.

Luis Roberto Ramirez, din Mexic, in varsta de 12 ani este un mic "Einstein”. IQ sau este peste 150. In 2013 a studiat fizica cuantica la Harvard.

Saffron Pledger este o fetita de 3 ani din Anglia cu un IQ de 140. Ea stie sa citeasca si sa numere pana la 1000. De asemenea a invatat si trei limbi straine.

Have a nice viptim- isation!

sursa foto: psihologoradea.ro 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea