Meniu pricipal

Cele doua figuri marcante ale vietii publice de peste ocean au fost invitate la evenimentul revistei Glamour. Ele au vorbit despre experientele proprii de viata, le-au oferit sfaturi tinerelor din intreaga lume, au promovat educatia si drepturile femeilor.

Michell Obama a trimis un mesaj foarte clar: "Daca ascultam la tot ceea ce vorbeste lumea si imi era frica sa imi arat adevarat fata, astazi nu eram casatorita cu Presedintele Statelor Unite". Totodata, ea a mai spus ca este o problema personala faptul ca in lume sunt 63 de milioane de fete, care nu merg la scoala : "Ma gandesc la mine, la fetele mele, la faptul ca daca nu as fi urmat o scoala si o facultate, astazi nu eram aici. Este misiunea mea sa ma asigur ca orice fata de pe acest pamant are dreptul sa-si urmeze studiile asa cum trebuie".
Pe de alta parte, sex-simbolul american, Charlize Theron a spus: "Nu e nimic mai sexy pe acest pamant decat o femeie desteapta. Uitati-va in oglinda in fiecare dimineata si repetati: sunt desteapta, frumoasa si da, pot."

Sursa Foto: breitbart.com

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea