Meniu pricipal

Cand vine vorba despre retelele de socializare, multa lume ar spune ca nu sunt bune de nimic, desi majoritatea le folosesc. Cea mai utilizata platforma sociala, care a revolutionat mediul online este facebook.

Multi incearca sa-i gaseasca dezavantajele, dar creatorul lui, Mark Zuckerberg a dat lovitura cu un clip video postat pe propria sa retea de socializare. Acesta a impartasit cu cei aproape 40 de milioane de prieteni ai sai, unul dintre avantajele retelei de socializare, si anume un filmulet in care este prezentata povestea unei tinere, ce traieste pe o insula, unde singurul loc de munca este acela de a strange scoici, aceasta hotaraste sa studieze stiinta computerelor. Pentru a ajunge la scoala, ea trebuie sa calatoreasca in fiecare zi cu o barca, dar intamplarea face ca atunci cand o furtuna loveste insula, locuitorii ei nu pot pleca cu saptamanile de acolo, iar singura modalitate de a comunica cu colegii ei, era telefonul care avea instalat facebookul. Asa ea a devenit prima din familia ei, care a obtinut o diploma, in domeniul calculatoarelor.
In concluzie, putem preciza faptul ca facebook este o retea care conecteaza oamenii, indiferent din ce loc al planetei sunt acestia.

VEZI VIDEO AICI

Have a nice viptim-isation! 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea