Meniu pricipal

Daca ai cont de facebook, cu siguranta ai prieteni care au postat poze cu un fel de rebus, la care cereau rezolvarea. Ei bine, este vorba despre ultima inovatie a creatorilor de jocuri pentru telefoane. Dupa flappy bird, ninja fruit, farmville sau candy crush, acest joc a luat cu asalt vietile romanilor.

Este vorba despre Pixwords, jocul este disponiblil in 22 de limbi, printre care si romana. Regulile lui sunt simple, fiecare nivel are patru cuvinte incrucisate, pe care trebuie sa le descoperi, vei primi si un indiciu la fiecare nivel, acesta este o imagine, numai ca unele nivele au imagini care nu iti ofera prea multe detalii despre cuvantul ce trebuie sa il descoperi. Creatorii lui spun ca stimuleaza imaginatia si creativitatea, acesta imbunatateste si vocabularul celor care il joaca.

Misteriosul joc a adunat in mai putin de 3 saptamani, peste un milion de utilizatori, si este disponibil pentru toate tipurile de smartphone. 

Have a nice viptim-isation! 

Sursa foto: tipsfortoday

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

Daniela
-1 # Daniela 20-10-2015 10:49
Toate raspunsurile Pixwords http://www.pixwords.biz/raspunsuri-pixwords-dupa-numarul-de-litere
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea