Meniu pricipal

Gura lumii din minunata urbe a Timisoarei, vorbeste despre un loc in care foarte multe persoane, isi rasfata siluetele si tenul. Astazi am fost si noi acolo.

Este vorba despre Centrul Confidence, locul unde se spune ca anumite persoane publice din Timisoara si Romania, se ascund pentru a se relaxa. Acest centru ofera tratamente de relaxare, mai ceva ca in cele mai luxoase hoteluri de pe Riviera Franceza. Foloseste aparatura de ultima generatie.

Clar este faptul ca numele acestui centru "Confidence", isi patreaza semnificatia, iar identitatea persoanelor publice care i-au trecut pragul, ramane necunoscuta.

Cum nu putem sta cuminti, ne-am intins antenele si am cautat mai amanuntit, care sunt vedetele ce au trecut pragul acestui centru. Am aflat ca renumita cantareata Xonia si-ar fi rasfatat trupul la centrul de infrumusetare, dar si make-up artistul nostru timisorean, Marius Lupu este un client fidel al salonului.

Tratamentele difera in functie de nevoia fiecaruia. Primul pas este acela de a identifica problemele pacientului, abia mai apoi se trece la tratamentele propriu zise.

Inedit este faptul ca cei care apeleaza la sala de sport, platesc un abonament de 600 RON, dar sunteti doar voi cu antrenorul personal. 

Have a nice viptim-isation!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea