Meniu pricipal

Dupa culoarea aurei, oamenii sunt clasificati in mai multe tipuri de personalitate.Nanny Tappe, un specialist parapsihologic din America, spune ca in fiecare epoca, oamenii au o culoare predominanta in aura. 

Aceasta epoca este marcata de culoarea violet, iar urmatoarea va fi indigo, ce semnifica o lume a spiritualitatii. In viziunea traditiei hinduse, planeta noastra a patruns in cea de a patra dimensiune, in care reinvie constiinta divina.

Copiii indigo au inceput sa se nasca inca din anii 1970 pana in 2000. Acestia au un spirit razboinic, caci au ca scop sa zdrobeasca vechile sisteme. Copiii indigo au ochii mari si sunt extrem de inteligenti. Se pot naste cu capacitati paranormale. Inteleg lucruri nedeslusite de adulti si sunt foarte maturi in gandire. De asemenea, acestia sunt mai greu de disciplinat de catre familie. Datorita comportamentului lor mai rebel, uneori sunt diagnosticati total gresit, cu Sindromul Atentiei Deficitare sau Sindromul Atentiei Deficitare Hiperactive. Majoritatea lor isi amintesc de vieti trecute, altii relateaza despre o noua viziune spirituala asupra Universului.

Un cunoscut copil genial este Akiane Kramarix, nascut in 9 iulie 1998 in America, intr-o familie de atei. La 4 ani relateaza parintilor ca "l-a intalnit pe Dumnezeu”. Intrebata cine a invatat-o aceste cuvinte, fetita raspunde "Ti-as spune mami, dar nu ai putea intelege”. La 6 ani a inceput sa picteze si sa scrie versuri. Datorita ei, membrii familiei au trecut la crestinism.

Copiii indigo s-au nascut stiind totul, au acces la lumea mistica, la informatii pe care oamenii de rand le inteleg mai greu.

Have a nice viptim-isation!

sursa foto: www.church-ave.com

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea