Meniu pricipal

colaj burlaci

George Clooney sau Brad Pitt sunt doar doi dintre cei care au fost considerati cei mai sexy barbati de la Hollywood. Insa, dupa ce au spus adio burlaciei, alti barbati le-au luat locul in topul celor mai sexy burlaci.

Asa ca, femeile inca mai pot visa la unul dintre ei. Iata 4 dintre cei mai sexy burlaci de la Hollywood:

1. James Franco, 36 ani. Actorul din “The Interview” sau “127 Hours” este foarte secretos atunci cand vine vorba despre viata sa personala. El nu a fost vazut in tandreturi cu vreo femeie. Dar, doamnelor, stati linistite! Nu are alta orientare sexuala. In trecut, el s-a iubit cu Marla Sokoloff si Ahna O`Reilly.

james franco sundance

2. Jake Gyllenhaal, 37 de ani, Este unul dintre cei mai buni actori. El a interpretat personaje foarte grele, cum ar fi cele din “Southpaw” sau “Nightcrawler”. Acum este burlac, insa prin patul sau au trecut Reese Witherspoon, Taylor Swift, Olivia Wilde si Anna Kendrick.

Jake Gyllenhaal GQ Australia November 2013 03

3. Zac Efron, 27 de ani. Este un burlac extrem de ravnit. Desi se zvoneste ca ar avea o relatie cu Sami Miro, deocamdata se pare ca nu se indreapta catre altar. El a avut-o ca iubita si pe Vanessa Hudgens.

Zac Efron

4. Jon Hamm, 44 de ani. Este un proaspat burlac, ce se bucura acum de libertate. De curand, s-a despartit de Jennifer Westfeldt, dupa 18 ani de relatie. Se pare ca dependenta sa de alcool a fost motivul separarii. 

jonhamm

Have a nice viptim-isation!

sursa foto: okmagazine, pinterest

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea