Meniu pricipal

In ultimele luni au circulat tot felul de zvonuri cu privire la planurile celor de la Apple de a face o adevarata masina a viitorului.

Proiectul Titan, asa cum este numit, a pus la treaba cateva sute de angajati ai celebrului brand. Unii o descriu ca fiind o masina electrica, iar altii spun ca s-ar conduce singura. Au aparut si informatii cum ca Apple chiar a finalizat o masina autonoma si ca aceasta ar fi testata in mare secret langa San Francisco, pe locul unei vechi baze militare de pe vremea celui de-al Doilea Razboi Mondial. Aceasta ar fi supravegheata 24 de ore din 24 de catre soldati inarmati, fiind cea mai mare zona de testare securizata din lume.

O alta sursa spune insa ca, cel mai probabil, masina Apple va fi in prima faza doar una electrica, urmand sa fie dezvoltata ulterior si o varianta autonoma. Ceea ce este sigur este faptul ca unul dintre fostii ingineri de la renumita fima Tesla, a fost angajat de ceva timp de catre Apple pentru cunostintele sale vaste in domeniu. Tesla este cunoscuta pentru masinile sale electrice de inalta performanta.

Astfel, ramane de vazut daca pana in 2019 vom vedea sau nu prima masina Apple pe strazi.

Have a nice viptim-isation!

Eva Baila

sursa foto: cdn.macrumors.com, cdn.cultofmac.com

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea