Meniu pricipal

Albert Einstein a fost cea mai sclipitoare minte din istoria omenirii. Autorul teoriei relativitatii a murit in anul 1955.

Cauza mortii a fost o hemoragie interna, dar care putea fi rezolvata printr-o interventie chirurgicala. Marele savant a refuzat insa operatia. Inainte de a muri, acesta a rostit cateva cuvinte: vreau sa plec atunci cand vreau eu. Este de prost gust sa-ti prelungesti viata in mod artificial. Mi-am facut treaba, este timpul sa plec. O sa o fac intr-un mod elegant.

Dupa cateva ore de la moartea marelui fizician, creierul acestuia a disparut. A fost pus la conservare de catre un patolog, fara ca nimeni sa stie unde. In 1997, dupa 42 de ani, au aparut unele date despre cercetarile ce s-au facut pe creierul lui Einstein. Studiile au aratat ca, densitatea de neuroni era foarte mare, iar lobii parietali prezentau un tipar neobisnuit.

Have a nice viptim-isation!

Valeria Neamtu

sursa foto: higherperspectives.com

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea