Meniu pricipal

Prima bancnota de 1 dolar a fost tiparita in SUA in 1862, in format mare. 

Din 1929, bancnotele americane au trecut la dimensiunile actuale. Potrivit unora, simbolurile de pe bancnota de 1 dolar ar fi simboluri masonice. Iata cateva indicii:

1. Cifra 13 este reprezentata de mai multe ori si ar avea o semnificatie ascunsa, sunt 13 stele, scutul din fata pasarii are 13 dungi, piramida are 13 trepte, cele doua devize au 13 litere.

2. Ochiul din varful piramidei, numit si Ochiul Providentei, ar fi ochiul masonic ce vegheaza asupra statelor. Este de remarcat faptul ca ochiul este cel stang, iar ochiul Providentei este drept. Iar celebra expresie "Banul este ochiul dracului" sa fie doar o coincidenta?

3. Piramida ar reprezenta organizatia Ordinul Iluminatilor, iar ochiul simbolizeaza Casa de Rothschild, cea care controleaza Ordinul.

4. In spatele Piramidei se vede un desert. Ar fi Europa cu conflictele sale nesfarsite.

5. Cuvantul,,One” de pe dolar se repeta de sase ori. ,,One” inseamna-unul.

6. Bufnita de pe fata dolarului are diferite conotatii. Ea este asociata cu intelepciunea, dar in unele culturi, cu moartea. In plus, se face o asociere intre bufnita si clubul masonic Bohemian Grove, acesta avand la intrare, ca simbol, o bufnita.

7. Portretul lui George Washington de pe bancnota ar fi cel mai puternic indiciu de semne masonice, pentru ca acesta a fost un mason recunoscut.

8. In cele patru colturi ale dolarului se observa cifre arabe, incadrate in ramuri de maslin. Poate fi semnul un simbol al pacii?

9. Piramida nu este terminata, dar i s-a adaugat ochiul ce induce ideea supunerii masoneriei.

10. Expresia ,,NOVUS  OLDO  SECLORUM“ (Noua Ordine Mondiala) este scrisa in latina si este foarte clar ca se refera la o unificare mondiala.

Have a nice viptim- isation!

Valeria N

sursa foto: s.hswstatic.com, sealteamconsulting.com

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea