Meniu pricipal

Dan Negru este unul dintre cei mai urmariti prezentatori tv, doborand multe recorduri de audienta.

Desi are un program destul de incarcat, Dan Negru a fost de acord sa stea de vorba cu Viptim.ro.

Cum merg pregatirile pentru noul show tv "Serif de Romania"? Poti sa ne dai cateva detalii despre emisiune?

E un adventure-reality, un format original 100%. In ultimii ani, am preferat formatele originale, inventate de noi. Acum vreo 15-16 ani, toata lumea ma blama ca prezentam formate internationale aduse de Lazarov in Romania. Acum toata lumea are show-uri internationale, eu sunt mereu viceversa.

Care sunt cateva dintre cele mai mari defecte/minusuri ale televiziunilor din Romania?

Piata de publicitate este mult prea slaba ca sa existe o piata tv puternica. Marea problema a televiziunii din Romania o reprezinta banii. Multe televiziuni si putini bani.

Ce inseamna...sau cum ar trebui sa arate, din punctul tau de vedere, o televiziune de calitate?

Nu este treaba televiziunii sa faca educatie, cultura! Cel mult asta este treaba televiziunilor publice. Din cauza asta, notiunea de calitate este discutabila. Copiii mei nu vor primi educatie de la tv. Este treaba noastra, a parintilor, sa facem asta. 

Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit de la Valeriu Lazarov?

Oho, as putea sa scriu o carte despre asta. O sedinta cu Lazarov valora cat un an de facultate de jurnalism. A fost unul dintre marii vizionari ai televiziunii mondiale. In vara, m-am intalnit cu cativa colegi de la RAI si erau uimiti ca am avut sansa sa lucrez cu Lazarov.

Spune-ne trei nume de vedete preferate din Romania si trei din strainatate.

Sunt multe, mi-e greu sa le enumar acum. Si apoi, s-ar supara celelalte. Am avut sansa sa lucrez cu toate celebritatile din Romania. La ce bun sa le supar?

Cat de des vii in Timisoara?

Nu atat de des pe cat mi-as dori. Nu ma regasesc in Bucuresti, in felul miticilor de a fi. Ne dorim (eu si familia) sa ne intoarcem acasa, in orasul de pe Bega. Insa deocamdata, presa din Timisoara e subnutrita rau. E ca si cum ai pleca de Real Madrid la AC Pancota. Cand o sa revin in Timisoara n-o sa mai fac presa deloc. E greu sa faci presa locala in Romania. Oricum, o data pe luna ajung acasa, in Timisoara!

La ce crezi ca sunt timisorenii receptivi...din punct de vedere al emisiunilor tv?

Timisorenii au un alt trecut legat de tv. Ei au prins sarbii inainte de '89, adica au vazut NBA sau filme cu Van Damme la tv si inainte de 89. Asta i-a facut mai pretentiosi.

Pentru ca Banatul e "fruncea", poti sa ne spui trei calitati ale banatenilor?

Harnici, chibzuiti, neincrezatori.

Pentru final, un mesaj pentru timisoreni.

Mi-e dor de Timisoara!

Have a nice viptim-isation!

Eva Baila

sursa foto: facebook.com

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea