Meniu pricipal

Handbalistii de la CH Poli Timisoara s-au alaturat campaniei 21 de flotari pentru Timisoara.

Elevii lui Pero Milosevic au intrat in aceasta campanie inaintea duelului de duminica din Liga Nationala, cu CSM Ploiesti. Astfel, la antrenamentul de astazi, fiecare handbalist a facut cate 21 de flotari. Halca si Chikovani au lipsit, pentru ca au acuzat mici dureri la umar si nu vor sa riste accidentari si mai grave inaintea duelului de duminica. 

"21 de flotari pentru Timisoara" este o campanie care se va desfasura pana pe 19 septembrie si isi propune sa incurajeze dedicarea, creativitatea si competitia pentru obtinerea titlului de Capitala Culturala Europeana in 2021. Asadar, timp de 21 de zile, pe pagina de Facebook a campaniei va fi postat zilnic un video in care diferite persoane, de la cetateni, artisti, muzicieni, jurnalisti, elevi sau biciclisti, fac flotari pentru a sustine candidatura orasului de pe Bega. 

In ceea ce priveste duelul dintre CH Poli si CSM Ploiesti, acesta se va juca duminica, de la ora 12:30, in Sala Constantin Jude. La ultima vizita la Timisoara, in urma cu doua sezoane, Ploiestiul a pierdut cu 34-25.

Have a nice viptim-isation!

Daniel Balteanu

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea