Meniu pricipal

A inceput sezonul de toamna, iar gospodinele se pregatesc sa-si umple camara.

Nu trebuie sa lipseasca muraturile, asa ca ne-am gandit sa va venim in ajutor cu o reteta.

Pentru astazi, iti prezentam reteta de gogosari in sos de mustar si bulion.

Ingrediente:

3 kg gogosari

200 ml apa

200 ml otet

200 gr zahar

3 linguri de mustar

300 gr bulion

2 linguri sare de mare

Boabe piper

Foi dafin

In afara de gogosari, se pun toate ingredientele de mai sus intr-o cratita mare pe foc si se fierb 30 de minute, la foc mediu, amestecand continuu. Apoi adaugi gogosarii taiati (felii putin mai groase) si fierbi pana se ridica sosul deasupra. Nu uita sa amesteci o data la 3 minute. Se toarna in borcane cald si se lasa intr-o patura pana a doua zi. Cand s-au racit se pot capsa capacelele.

Aceasta reteta se poate folosi ca si garnitura la carne.

Spor la lucru!                                                                        

Have a nice viptim-isation!

Corina B

sursa foto: retete-super.ro

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea