Meniu pricipal

colaj VMA

Cea de-a 32-a editie a galei MTV Video Music Awards s-a desfasurat duminica seara.

Care mai de care mai elegante, cu rochii inedite si outfituri iesite din comun, asa s-au prezentat vedetele la MTV Video Music Awards. De departe, cea care a reusit sa uimeasca a fost chiar prezentatoarea galei, Miley Cyrus. Ea a venit aproape dezbracata la eveniment. A purtat o “salopeta” Versace, care aproape ca ii lasa totul la vedere.

gallery-1440979415-hbz-vma-miley-new2

Si cand s-a schimbat, vedeta a reusit sa socheze din nou. Iata: 

miley-cyrus-GettyImages-485997112-719x1024

Britney Spears s-a remarcat si ea, insa nu intr-un fel bun. Specialistii in moda au criticat-o pentru tinuta sa mult prea adolescentina. Ea a fost una dintre cele mai neinspirate tinute de la VMA 2015.

gallery-1440982507-hbz-vma-britney-spears

Nici Rita Ora nu este departe. Desi a vrut sa impresioneze pe covorul rosu, nu prea a reusit.

hbz-vma-rita-ora

In ceea ce o priveste pe Kim Kardashian, parerile sunt impartite. Unii spun ca a avut un outfit reusit, iar altii au criticat-o din cauza buzunarelor aplicate in zona coapselor, ce o faceau sa para si mai grasa.

gallery-1440981964-hbz-vma-kimye

La polul opus, vedetele care au fost pe placul criticilor de moda: marea castigatoare, Taylor Swift, Cara Delevingne, Gigi Hadid.

hbz-vma-taylor-swift hbz-vma-cara-d hbz-vma-gigi-hadid

Have a nice viptim-isation!

Simona Lichtnauer

sursa foto: harpersbazaar.com

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea