Meniu pricipal

Anul 2015 este unul de-a dreptul inovativ in ceea ce priveste ochelarii de soare.

Italianul Federico Vitiello din Trieste este cel care a lansat niste ochelari de soare inediti. Acestia „se modifica” in functie de starea de spirit. Designul lor se bazeaza pe celebrul concept lego, care a facut parte din copilaria tuturor.

Prin urmare, ochelarii au o singura rama, dar aceasta ofera combinatii de design fara sfarsit datorita pieselor atasabile. Astfel, ochelarii pot fi personalizati in functie de starea de spirit sau de eveniment.

Cu fiecare pereche de ochelari MOOD se obtine si un set de piese atasabile. Iti poti largi orizonturile creative, cu un plus de litere, numere si simboluri.

Italianul care i-a facut isi asigura clientii de calitatea produsului: lentile Carl Zeiss, cu protectie totala UV, anti reflexie si rezistente la zgarieturi. Cadrul este fabricat din policarbonat solid, iar forma ergonomica este conceputa pentru a se potrivi oricarei fizionomii.

Have a nice viptim-isation!

S.L.

sursa foto: triesteprima.it

sursa video: youtube.com

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea