Meniu pricipal

Ripensia Timisoara a invins cu 6-1 pe FC Caransebes, intr-un meci din turul al patrulea al Cupei Romaniei.

Banatenii au deschis scorul inca din minutul 3 prin Nanu. Pana la pauza au mai inscris de doua ori: Francescu (din penalty) si Trifu. Carasenii au ramas in 10 jucatori din minutul 30, cand a fost eliminat portarul Biraescu. In partea a doua a jocului, Ripensia a mai punctat de alte trei ori prin Mediop, Stancu si Blanaru, insa a mai ratat cel putin alte patru mari oportunitati. Golul de onoare al carasenilor a venit in ultimul minut de joc, dintr-un penalty transformat de Stoica.

Cred ca a fost cel mai usor meci din toata Cupa Romaniei. Chiar nu ma intereseaza problema celor de la Caransebes, ca nu pun accent pe Cupa, atitudinea lor fata de un meci oficial este doar problema lor. Pe mine ma intereseaza doar jocul nostru. Am facut un joc de la bun spre foarte bun. Noi am aratat de liga a II-a si ei de a IV-a, a spus antrenorul Ripensiei, Cosmin Stan.

In primul rand, trebuie sa felicit Ripensia pentru ca a aratat ca poate juca intr-o liga superioara. In ceea ce ne priveste pe noi, ne-am dat seama ca doar 12-13 jucatori pot face parte din prima echipa. Pe ceilalti, cel mai probabil, ii vom da afara si vom aduce jucatori italieni, cei pe care i-am avut la Piatra Neamt anul trecut, a declarat directorul general de la FC Caransebes, Ricardo Ronca.

In turul al 5-lea al Cupei Romaniei, Ripensia ar putea intalni una dintre echipele din vest, UTA Batrana Doamna sau Metalul Resita.

Have a nice viptim-isation!

Daniel Balteanu

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea