Meniu pricipal

Cand vine vorba de vacanta, romanii nostri nu se zgarcesc la bani. Aleg luxul!

Saptamana trecuta v-am prezentat prima parte a topului nostru: Capri-Italia, Santorini-Grecia, Marmaris-Turcia si Saint-Tropez-Franta.

Urmatoarea destinatie preferata de romani este Dalmatia-Croatia. Datorita curentilor maritimi, apa de mare din Adriatica este mai curata si mai calda pe malul croat decat pe cel italian. Pe coasta dalmata se afla si foarte multe golfuri, insule si stramtori. Acest lucru o face sa fie un loc foarte atractiv pentru turismul nautic. 

Daca vrei sa-ti petreci vacanta in acest loc frumos, trebuie sa stii ca o camera intr-un hotel de 4 stele, Valamar Lacroma Dubrovnik costa 889 lei pe noapte, cu mic dejun inclus.

O alta destinatie aleasa de romani pentru concediul de vara este Budva-Muntenegru, cunoscuta pentru viata de noapte si arhitectura cu influente mediteraneene. O camera de 5 stele la hotelul Villa Montenegro costa 1.592 lei pe noapte, cu mic dejun inclus.

Ultima destinatie este Punta Cana-Republica Dominicana. Apele oceanului sunt adanci, cu mai multe piscine naturale marine, bogate in substante minerale. Locatia este foarte populara si pe lista preferintelor, cand vorbim de vacante exotice. Daca vrei sa te cazezi aici, trebuie sa stii ca o noapte la Hotel Bavaro Princess All Suites Resort (4 stele), costa 882 lei-all inclusive.

Iti dorim vacanta placuta si daca mergi prin aceste locatii, nu uita sa ne trimiti cateva poze!

Have a nice viptim-isation!

Andrea M.

Sursa foto: hotels.com, energyclinic.com, princess-hotels.com

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea