Meniu pricipal

Se spune ca femeile sunt cele obsedate de shopping si fashion. Insa nu este chiar asa.

Exista si barbati care sunt extrem de preocupati de imaginea si stilul lor. Noi v-am pregatit o lista cu cei mai “fashionisti” barbati, pe care trebuie neaparat sa-i vedeti si de la care puteti invata cum sa va imbracati impecabil.

Adam Gallagher

Orice femeie ar suspina dupa Adam Gallagher. Este genul de barbat smart-casual, mereu atent la detalii. Poarta mereu ochelari, stie sa se joace cu imprimeurile, asta chiar daca incalca uneori “regulile fashion”. Arata mereu impecabil. 

2

 sursa foto:lookbook.nu

 Steven Onoja

I se mai spune si barbatul cu palarie. Mereu poarta acest accesoriu si este un fashion blogger care nu pleaca de acasa fara sa-si verifice chiar si sosetele.

5

 sursa foto: pinterest.com

Justin Livingston

Este cel mai indraznet din lista noastra. Justin este creativ si nu ii este frica de combinatiile traznite. Se comporta mereu ca si cum ar fi pe podium si isi poarta outfiturile cu un entuziasm molipsitor. 

3

sursa foto: pinterest.com

Have a nice viptim-isation!

S.L.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea